Izjava o zasebnosti

Pri Semmelrocku nam je pomembno varovanje vaše zasebnosti in podatkov, kar v svojih poslovnih stikih vedno upoštevamo.

V zvezi s tem vam želimo povedati, katere podatke Semmelrock zbere, ko obiščete naše spletno mesto, in za kakšne namene se uporabljajo:

Podatki o stranki za nudenje storitev

1. Podatki o stranki
Če se prijavite na spletnem mestu Semmelrock, se naročite na bilten ali druga informacijska gradiva, shranimo različne podatke, ki nam jih razkrijete, na primer ime, naslov, e-naslov, zanimanja ali podjetje. Te podatke uporabimo, da vam lahko ponudimo svoje storitve, na primer da vam pošljemo naročeno gradivo oziroma bilten, ali da za vas ustvarimo vstopno stran po meri. Seveda lahko kadarkoli prekličete pošiljanje novic po e-pošti. Dovolj je, da nam pišete na office@semmelrock.com ter poveste, da ne želite več prejemati našega gradiva.


Osebnih podatkov ne posredujemo naprej

2. Posredovanje osebnih podatkov
Semmelrock vaših podatkov v nobenem primeru ne posreduje tretjim strankam in jih ne daje na razpolago drugim osebam. Vaši podatki se posredujejo samo interno, drugim organizacijskim enotam, ali pa pooblaščenim tujim izvajalcem za izpolnitev reklamnih in storitvenih opravil, ne da bi ti tuji izvajalci lahko izrabili vaše podatke za svoje namene ali jih posredovali naprej.


Tehnični podatki za statistiko

3. Tehnični podatki
Ko obiščete naše spletno mesto, si naš spletni strežnik zabeleži običajne tehnične podatke povezave, ki so anonimna osnova statistike o vedenju uporabnikov. Ta statistika nam pomaga, da spletno mesto stalno izboljšujemo tako, da je uporabnikom bolj prijazno. Pišite nam!


4. Povezave
Ta izjava o zasebnosti velja samo za to spletno mesto Semmelrocka, ne za spletna mesta drugih podjetij, ki smo jim dodali svojo povezavo.


5. Uporaba piškotkov

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je besedilna datoteka, ki se ob obisku spletne strani shrani na vaš računalnik in med drugim omogoča ponovno prepoznavanje vaše identitete ob ponovnem obisku spletne strani. Piškotki nam pomagajo izboljšati prijaznost spletne strani do uporabnikov in analizirati uporabo spletne strani. Olajšajo tudi vaše brskanje in vam nudijo varno povezavo. Piškotki na naši spletni strani ne zbirajo osebnih podatkov o vas ali o vaši rabi.

Piškotki na pričujoči spletni strani
Semmelrock na tej spletni strani uporablja tako imenovane 'sejne piškotke' kot tudi 'permanentne piškotke'.

Pod izrazom 'permanentni piškotki' razumemo besedilne datoteke, ki se v s strani spletnega strežnika določenem časovnem obdobju shranijo in se ob zaprtju brskalnika ne izbrišejo avtomatično. Ti se uporabljajo predvsem za pridobitev podatkov med posameznimi sejami za prepoznavanje najljubših podstrani na spletni strani po daljšem času. Permanentni piškotki se pri Semmelrocku po enem letu avtomatično izbrišejo, seveda pa lahko to vedno storite tudi sami v nastavitvah brskalnika.
'Sejni piškotki' nasprotno začasno shranjujejo informacije med obiskom spletne strani ('seje') in se izbrišejo, ko uporabnik sejo zaključi. Služijo predvsem večji prijaznosti spletne strani do uporabnika.

Ob nadaljnji uporabi naše spletne strani izjavljate, da se strinjate s shranjevanjem in nadaljnjo uporabo piškotkov.

Če se ne strinjate s hrnitvijo piškotkov na vaš računalnik, vas prosimo, da deaktivirate uporabo piškotkov v vašem brskalniku. Vsekakor pa vas opozarjamo, da zaradi blokade piškotkov vseh funkcij te spletne strani ne boste mogli v celoti uporabljati.
Za nadaljnje informacije o tem, kako upravljati piškotke, kliknite spodaj na ustrezno povezavo brskalnika.

Internet Explorer

Firefox
Google Chrome
Safari

 

Imate še vprašanja?

Če imate še vprašanja ali vas zanima kaj o shranjenih podatkih, pišite Semmelrocku po navadni ali elektronski pošti. Vprašanjem in željam bomo skušali čim prej ugoditi. Stik z nami je preprost: izpolnite obrazec za stik (glejte "Kontakt" v zgornjem meniju) in ga takoj pošljite.