Semmelrock skupina

Passion for Paving

Proizvodi Semmelrock se uporabljajo na različnih področjih – javnih površinah, cestah, poteh, zasebnih hišah in vrtovih. Preprosto smo tam, kjer so ljudje. In ravno ta vidik jemljemo tudi kot nalogo, ki ji dosledno sledimo v zadnjih 60 letih in ji bomo tudi v bodoče. Najboljši so tisti, ki svoje delo opravljajo z navdušenjem. Mi smo navdušeni nad betonskim kamnom – naša strast je »Passion for Paving«.

Semmelrock group

Tradicija in širitev, od klasičnega družinskega podjetja do mednarodne poslovne skupine – vse to je Semmelrock Stein+Design. Podjetje več 60 let zavzema za kakovost, inovacije in dizajn ter določa nove trende in standarde v proizvodnji betonskih kamnov, zaradi česar se mu je uspelo uveljaviti kot eden najpomembnejših ponudnikov individualnih rešitev pri oblikovanju površin v srednje- in vzhodnoevropski regiji.

Od devetdesetih let naprej je bil razvoj našega podjetja nadpovprečen. Takrat smo bili regionalni ponudnik na avstrijskem Koroškem, danes pa smo multikulturno podjetje s podružnicami v enajstih državah centralne in vzhodne Evrope. V središču naših prizadevanj so potrebe in želje naših strank, svojo kompetenco na trgu pa dokazujemo z izdelavo visokokakovostnih proizvodov. Ponosni smo, da smo 100% hčerinsko podjetje poslovne skupine Wienerberger Gruppe.

Posebna značilnost skupine Semmelrock Group je njena regionalna prisotnost. V 13 proizvodnih obratih v sedmih državah – na Slovaškem, Češkem, Madžarskem, Poljskem, Hrvaškem, v Romuniji in Bolgariji ter prodajnih enotah v Sloveniji, Srbiji ter Bosni in Hercegovini skupina zaposluje več kot 800 delavcev. Semmelrock se zavzema za načela trajnostnega gospodarjenja z dobrinami. Zavedanje odgovornosti do strank, sodelavcev in okolja je del vsakdanje prakse. Tudi lokacije proizvodnih obratov v neposredni bližini strank zagotavljajo optimalno storitev in servisiranje na licu mesta ter pomenijo krepitev regije. Kratke transportne poti pri nabavi lokalnih surovin in pri dobavi artiklov so prizanesljive do okolja.

Preberite več: www.semmelrock.group

Trajnostni razvoj

Semmelrock zavzema za poslovanje z načeli trajnostnega razvoja. Proizvodne zmogljivosti v bližini naših strank zagotavljajo optimalne storitve in servis in tako prispevajo k razvoju regije. Kratke razdalje prevoza surovin in izdelkov pa pomagajo varovati okolje. Beseda trajnost je tudi strateški steber podjetja in je že več let prisotna v vseh sektorjih podjetja. To vključuje zlasti varstvo okolja pri proizvodnji in razvoju inovacij in obstoječih proizvodnih rešitev. Vse to je navedeno v poročilu o trajnostnem razvoju Wienerbergera.

Več o tem na: www.wienerberger.com