Zaradi betonskih blok stopnic se boste zaljubili v neposredno uporabne rešitve.

Ker nam današnji hiter tempo ne omogoča veliko časa za podrobnosti, vsi pa želimo čas preživljati v lepem okolju, smo si postavili vprašanje: »Kako skrajšati postopek urejanja dvorišča?«

Sklenili smo, da je treba preskočiti nekaj stopnic – dobesedno. In tako so nastale blok stopnice Asti.

Primerjava blok stopnic Asti in klasičnih stopnic
Blok stopnice nudijo veliko prednosti. Predstavljamo vam nekaj najpomembnejših:

 

POZABITE NA IZDELOVANJE OPAŽEV

Prepričani smo, da nam te točke ni treba posebej pojasnjevati. Ste kdaj slišali za izvajalca, ki rad izdeluje opaže? Mi nismo.

 

PRIHRANITE ČAS

Ni vam treba čakati, da bi se vaše nove blok stopnice posušile. Vaše dvorišče bo postalo čudovito, preden boste lahko rekli »keks«.

Semmelrock Asti Colori stopnice, dimno rjava

Semmelrock Asti Colori stopnice, dimno rjava

 

ZMANJŠAJTE NERED NA SVOJEM DVORIŠČU

Pozabite na gradbeni odpad. Bloke zlagajte kot lego kocke. Uporabite domišljijo. Bodite ustvarjalni. Vaše dvorišče lahko postane prava umetnina.

Umbriano Pflaster

Asti stopnice

 

KAKOVOST BREZ KONKURENCE

Bloki so postavljeni. Ponosno lahko stopite na lepe nove stopnice – čeprav v resnici zunanji videz ni najpomembnejši, temveč je pomembno to, kar se skriva v notranjosti. V našem primeru je to beton visoke kakovosti, ki je izdelan, da bi prenesel kar največjo obremenitev.

 

Bloki – popolna rešitev za vaše dvorišče

Še vedno niste prepričani, da so blok stopnice prava rešitev za vas? Spadate med tiste, ki ne kupijo ničesar, ne da bi to najprej preizkusili? Nič zato, na vse smo pomislili. Obiščite nas v našem razstavnem vrtu. Sprehodite se po naših tlakovcih in se povzpnite po naših blokih Asti. Navdiha za ureditev dvorišča vam zagotovo ne bo zmanjkalo.