Ali ste brez navdiha za gradnjo in urejanje doma? Obiščite nas od 4. do 8. marca na ljubljanskem sejmu Dom, dobite navdih in osvojite vredne nagrade!


Dobite navdih ob domu Wienerberger
in #WBfamily

Skupina Wienerberger tradicionalno razstavlja na sejmu gradbeništva Dom. Pokukajte v hišo po meri sodobne družine. Dom Wienerberger ponuja popoln spoj trendovskega dizajna in vrhunskih materialov, na katere so se zanašale generacije.


Osvojite vredne nagrade

Sodelovanje v nagradni igri je več kot preprosto, zato ne zamudite priložnosti osvojiti Bon Wienerberger v višini 1.000 EUR! Če ste v procesu načrtovanja in/ali izgradnje stavbe – se preprosto obrnite na naše prijazne hostese, pustite nekaj podrobnosti o stavbi in vstopite v boben, pri čemer lahko osvojite vavčer za nakup izdelkov skupine Wienerberger!

Podatke o stavbi lahko vnesete že od torka (3. marca) iz udobja svojega lastnega fotelja – FIRST MINUTE SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

TERASA #WBfamily

Obiščite nas na sejmu in pridite do naše terase #wienerbergerfamily. Udobno se namestite v svoj fotelj, fotografirajte in fotografijo delite na družbenih omrežjih! 


Se vidimo!