Semmelrock Zaščita površine tlakovca in plošč

Zaščiteno. Oplemeniteno. Čisto.

Zaščita površine tlakovcev in plošč

Nega in ohranjanje dolgotrajne lepote igrata pomembno vlogo pri oblikovanju površin. Naša tehnologija zaščit površin učinkovito preprečuje onesnaževanje in vpliv vremenskih procesov. Tako lahko dlje uživate v svoji terasi in vrtnih poteh.

Semmelrock Protect Logo
  • Zaščita s pomočjo impregnacije

  • Povečana odpornost proti umazaniji

  • Povečana obstojnost briljantnosti barv

Semmelrock Protect® je idealna osnovna zaščita za betonske izdelke, ki ščiti površino pred običajnimi vremenskimi vplivi. Izdelki se tovarniško impregnirajo. Izdelek je prav tako manj občutljiv na umazanijo in vremenske vplive. Ob letnem osnovnem čiščenju se priporoča tudi poznejša redna impregnacija (odvisno od obremenitve).

Semmelrock Protect

»Tlakovci morajo odsevati brezčasno lepoto, večen sijaj. Predvsem se morajo naravno zliti v vaše življenjsko okolje.«

To je naša osnovna naloga. Namestili smo jo tudi v svojem laboratoriju za raziskovanje in razvoj. V Semmelrocku dela posebna ekipa, zadolžena za razvoj in izboljšanje ponudbe izdelkov. Njihov know-how je pretočen v izdelke Semmelrock, da bi se ohranili njihova lepota, sijaj in naravni videz.

Ta ekipa je imela nalogo rešiti zelo težko vprašanje: Kako trajno zaščititi tlakovec pred vlago, mrazom, vročino, umazanijo in zobom časa? Z zaščitnimi sredstvi, ki se pozneje nanašajo na končno površino tlakovcev, niso bili zadovoljni. Tlakovci Semmelrock zahtevajo več.

Zaradi tega je bilo treba razviti poseben postopek zaščite, s katerim se tlakovci ne ščitijo le pozneje po končni površini, temveč se dosegata varnost in zaščita celotnih tlakovcev.

Tako je nastal Semmelrock Protect, ki se že med proizvodnim procesom dodaja v tlakovce in na površino tlakovcev, s čimer zaščiteni tlakovec ne spreminja oblike in barve, niti pod vplivom najhujših vremenskih pogojev ne. Prav na ta način je naši ekipi za razvoj in izboljšave uspelo proizvesti tlakovec za prihodnost.